Cloud hosting

Kontrolni panel

Preuzmite apsolutnu kontrolu nad svojim nalogom uz pomoć WHM panela

Budite bezbedni

Automatski bekap brine sprečava gubitak podataka vaših klijenata

Baze podataka

Mint Services svim korisnima nudi mogućnost korišćenja MySQL i PostgreSQL baza podataka

Bez spama

Uživajte u poslovnoj komunikaciji bez neželjenih poruka uz kvalitetnu antispam zaštitu

Statistika poseta

Posmatrajte kako vaša poseta raste kroz statističke alate dostupne uz Mint hosting pakete

Mint Virtual Private Server je usluga namenjena korisnicima kojima je potreban najviši stepen fleksibilnosti u pogledu skalabilnosti i upravljanju resursima. Migracije podataka, aplikacija i servisa uz njihovu konstantnu dostupnost, kao i spajanje virtualnih resursa sada su ne samo realnost već i osnova IT Clouda bezgraničnih mogućnosti.

Visoka dostupnost

Zahvaljujući svojoj velikoj fleksibilnosti, tehnologije virtualizacije omogućavaju lako repliciranje servisa na više udaljenih servera čime se uz niske troškove dostiže najviši nivo dostupnosti i pomeraju granice mogućeg.

Laka migracija

Jedna od najvećih prednosti savremenih tehnologija virtualizacije je prenosivost aplikacija i servisa, koji se mogu prebacivati sa jednog virtualnog servera na drugi bez ikakvog prekida u radu ili gubitka podataka.

Velika skalabilnost

Prilikom podizanja nekog servisa uvek se postavlja pitanje njegovih zahteva i naknadne nadgradljivosti servera. Virtualni privatni serveri u tom pogledu imaju veliku prednost jer im se resursi mogu dodavati bez velikih investicionih troškova i ikakvog prekida u radu.

Otimizacija troškova

Još jedna velika prednost virtualnih servera je kupovina, odnosno najam resursa prema potrebama. Tako ćete moći da uštedite novac, plaćajući samo ono što vam je u određenom periodu zaista i potrebno.

Mogućnost izbora

U standardnoj ponudi otvorenih i besplatnih operativnih sistema koje možete dobiti uz virtualni server nalaze se: Centos, Fedora, Ubuntu, Debian, Slackware i SUSE, dok sami ili uz našu pomoć možete instalirati i bilo koji drugi operativni sistem namenjen x86 arhitekturi, uključujući i punu paletu Microsoft proizvoda.

Pouzdana XEN platforma

Birajući za naše klijente samo najbolje, odlučili smo se za Citrix Xen virtualizaciju koja je već godinama sinonim za robusnost i visoke performanse.

Uslužno održavanje

Kako bi ste u potpunosti mogli da se posvetite svom poslu, bez investicija u stručni kadar, stavljamo vam na raspolaganje naš tim inženjera kroz uslugu održavanja, čime ćete uštedeti vreme i novac. Na obostrano zadovoljstvo, u mogućnosti smo da vam pružimo managed uslugu koja obuhvata kompletnu paletu tehničkih poslova – konfigurisanje, administriranje i nadzor servera.

24×365 podrška

Svesni činjenice da vrhunska usluga mora da bude praćena i vrhunskom tehničkom podrškom, organizovali smo stručan tim ljudi koji se brinu o tome da nemate nerazjašnjenih pitanja i koji vam stoje na raspolaganju kada god su vam potrebni.