Preseljenje hostinga

Brzo

Bez overenih fotokopija, potvrda, izvoda, uverenja… Bez čekanja po šalterima i info linijama, preselićemo Vaš hosting nalog sa svim pripadujućim servisima kod nas u što kraćem roku, a najduže za 7 dana od primljenog zahteva. Sve što treba da uradite je da popunite formular.

Lako

Kao i ona prava, virtualna selidba može biti veliki posao ako imate puno „stvari”: E-mail nalozi, domeni i poddomeni, MySQL baze, skriptovi… (To ne samo da može biti mukotrpan proces, već se sa povećanjem broja servisa i parametara povećava i mogućnost potkradanja greške.) Zato taj posao prepustite našem stručnom osoblju koje će to obaviti za Vas.

Sigurno

Ne morate strepeti za vaše podatke, mejlove, podešavanja… Sa našim timom stručnjaka i oprobanim procedurama Vaši podaci su u sigurni. Prepustite sve nama i počnite da se privikavate na jedan sasvim novi nivo usluge.

Kontaktirajte nas

Ukoliko želite da preselite svoj sajt, domen ili neki on-line servis kod nas, sve što treba da uradite je da nam prosledite zahtev putem klijentske zone, a tim naših ljudi će to BESPLATNO učiniti za vas.