Mint Easy

Zašto Mint Easy?

Uvek sveža verzija cPanela i stotine popularnih web aplikacija, dovoljan su razlog da zauzmete svoje mesto na Internetu

Iz Mint Easy ponude izdvajamo

  • Prostor na disku2 GB prostora za podatke
  • Mesečni protokNeograničen saobraćaj
  • FTP naloziNeograničen broj FTP naloga
  • E-mail naloziNeograničen broj E-mail adresa
  • Baze podatakaNeograničen broj baza podataka
  • Parkirani domeniNeograničen broj parkiranih domena
  • Dodatni sajtoviMogućnost hostovanja 1 sajta
  • PoddomeniNeograničen broj poddomena
3,000 dinara/godišnje

Pouzdanost

Visok nivo virtualizacije i data centri na više različitih lokacija čine Mint Services hosting visokodostupnim i pouzdanim servisom, sa garantovanom dostupnošću od 99,95% na godišnjem nivou.

Lakoća korišćenja

Široko zastupljeni cPanel i Softaculous svoju popularnost duguju intuitivnom korisničkom interfejsu, sa kojim ćete se lako snaći iako ga nikada pre toga niste koristili, kao i automatizovanim 1-Click instalacijama.

Automatski bekap

Mint Services hosting serveri se redovno automatski bekapuju, tako da vi ne morate da mislite o tome. Time štedimo vaše vreme i novac, a vašim podacima obezbeđujemo sigurnost koju zaslužuju.

Bez ograničenja

Čak i najosnovniji Mint Services web hosting paket pruža vam neograničen broj poddomena, SQL baza, FTP i E-mail naloga, jer mi želimo da naši korisnici dobiju maksimum za svoj novac!

U korak s napretkom

Redovnim ažuriranjem svog softvera, Mint Services ne samo da vodi računa o bezbednosti vašeg sajta već i nastoji da prati tehnološke trendove i pruža svojim klijentima maksimum funkcionalnosti i performansi.

Razmena fajlova

Sa Mint Services hosting paketima dobijate ne samo visokodostupnu platformu za web prezentaciju već i vaš lični prostor na Internetu. Razmena fajlova sa prijateljima i poslovnim partnerima nikada nije bila brža i lakša.

Dobra podrška

Ljubazna, stručna i uvek dostupna tehnička podrška je važan deo našeg poslovanja jer mi pružamo uslugu na čiji kvalitet i dostupnost možete da računate.