O nama

Mint Services je nastao 2009. godine sa idejom da pruži najbolju uslugu u sferi Internet hostinga i naprednih Web servisa. Naša želja je da obezbedimo najkvalitetnija, inovativna rešenja odabranim tržišnim segmentima (privatni korisnici, mala i srednja preduzeća) u skladu sa njihovim potrebama.

Mint Services vode mladi i provereni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u mnogobrojnim projektima u zemlji i inostranstvu za neke od najvećih svetskih korporacija.

Kompanija je fokusirana na planiranje, razvoj i integraciju profesionalnih servisa baziranih na online infrastrukturi. U to spadaju sistemi različitih nivoa kompleksnosti, od jednostavnih web prodavnica do složenih DMS (Document Management System) sistema, kolaboracionih sistema i profesionalnih E-mail resešenja.

Naš prioritet je ponuda i razvoj servisa koja su prilagođena potrebama korisnika. Želimo da naši korisnici u Mint Services-u vide pouzdanog partnera koji će uvek na adekvatan način, svojom iskrenošću i profionalnošću ponuditi najbolje rešenje.

Uvek smo otvoreni i raspoloženi za komunikaciju sa drugima. Voljni smo da saslušamo sve Vaše probleme i da pružimo adekvatan savet. Ne želimo da namećemo tipska rešenja po svaku cenu bez obzira na to da li odgovaraju postojećim potrebama.