IT Business

U savremenom poslovanju, ni jedan proizvod, usluga ili željeni rezultat se ne može uspešno realizovati bez adekvatnog upravljanja poslovnim i proizvodnim procesima.

Kako bi povećali uspešnost naših klijenata i procenat realizacije njihovih projekata, savetodavne usluge i tehničku operativu smo proširili i uslugama project menadžmenta, koji se stara da vaš novac i resursi budu što efikasnije iskorišćeni, pružajući dodatnu vrednost vašim naporima.

Krizni servisi

Stručna i uvek dostupna pomoć u rešenju kriznih situacija koje mogu ugroziti vaše poslovanje

Poslovni ciljevi

Dostignite poslovni ciljeve korišćenjem naprednih tehnoloških rešenja

Produktivnost

Dobitna kombinacija ljudskih resursa i tehnologije

Samo za vas

Potpuna posvećenost klijentu i njegovim poslovnim procesima

Tehnologija

Visok nivo virtualizacije čini Mint servise pouzdanim i visokodostupnim

Strateško planiranje

Pametna organizacija i detaljno planiranje su uvek bili u osnovi svakog uspešnog posla, pa je tako i izrada strategije razvoja i održivosti rasta ključni faktor za opstanak na konkurentnim tržištima današnjice.

Strateško planiranje

Web aplikacije i servisi

Sa razvojem Interneta i telekomunikacionih infrastruktura, poslednjih godina je došlo do neminovne ekspanzije web aplikacija i tehnoloških rešenja koja im daju brojne prednosti u odnosu na klasične, desktop, aplikacije.

Web aplikacije

Kontrola štete

Bez obzira da li nepredviđena situacija ugrožava vaše prihode, poslovne prilike ili vaš ugled, neophodno je brzo reagovati kako bi se njene štetne posledice umanjile ili pak potpuno neutralisale.

Kontrola štete

Imate pitanje, sugestiju ili predlog?

Uvek smo radi da saslušamo sve Vaše ideje i sugestije, a tim naših ljudi Vam stoji na usluzi i rado će Vam pomoći. Ukoliko imate neko pitanje, predlažemo Vam da nas slobodno kontaktirate putem telefona ili e-maila kako bi Vas u najkraćem mogućem roku kontaktirali sa pravim odgovorom.

Kontaktirajte nas