Razvoj namenskih aplikacija

“Kvalitetno implementirana aplikacija po Vašoj meri, uz racionalno korišćenje Vaših resursa!”

Kao i odelo sašiveno po meri, namenski razvijena aplikacija najviše odgovara potrebama korisnika i kriterijumima koji se pred nju postavljaju. Kao najveći izazov u projektovanju namenske aplikacije javlja se poznavanje i razumevanje konkretnih poslovnih procesa i potreba klijenta.

Tržište je puno računovodstvenih, organizacionih, rezervacionih i drugih specijalizovanih aplikacija koje su nepotpune, nepraktične ili čak potpuno neupotrebljive. Glavni razlog za to je nerazumevanje specifičnosti određene struke, odnosno redovnih i povremenih aktivnosti koje se dešavaju u toku različitih radnih procesa.

Nudeći razvoj namenskih aplikacija, mi u Mint Services posebnu pažnju posvećujemo projektovanju, odnosno osmišljavanju odgovarajućeg rešenja, koje se odvija kroz tesnu saradnju i dvosmernu komunikaciju sa klijentima. Naši stručnjaci će pažljivo saslušati vaše potrebe i upoznati se sa specifičnostima izazova na koje nailazite u vašem poslu, nakon čega će pristupiti izradi nacrta. Do konačnog rešenja, u vidu detaljne specifikacije, dolazi se posle više korekcija na osnovu obostranih sugestija, što doprinosi visokoj funkcionalnost namenske aplikacije i zadovoljstvu klijenta.

Kako bi sam proces implementacije, testiranja i instalacije bio brz, kvalitetan i racionalan, Mint Services vam stavlja na raspolaganje svoj tim iskusnih inženjera i tehničara koji su spremni da reše i najkompleksnije zadatke, uzimajući u obzir vaš budžet i druge dogovorene kriterijume.

Zahvaljujući našoj razvijenoj infrastrukturi, na kojoj baziramo svoje hosting i druge napredne servise, u mogućnosti smo da vam ponudimo razvoj namenskih web aplikacija i mobilnih aplikacija po sistemu “ključ u ruke”, što predstavlja najlakši i najbrži put od vaše ideje do gotovog proizvoda sa obezbeđenom tehničkom podrškom.